Основна школа "Стеван Филиповић", Дивци

header

Предметна настава

sanja-vilotijevicИме и презиме: Сања Вилотијевић
Датум рођења: 23.2.1989.
Место становања: Ваљево
Образовање:
По завршетку основне (ОШ „Милован Глишић“) и средње школе (Ваљевска гимназија, друштвено–језички смер), студирала на Филолошком факултету, Универзитета у Београду, на групи Српски језик и књижевност. Студије завршила 2013. године.
Радно искуство:
Од 3.3.2014. запослена у Основној школи ,, Стеван Филиповић `` у Дивцима.
То је моје прво радно место на коме стичем сва неопходна знања и вештине потребне за обављање послова професора српског језика и књижевности.
 
Име и презиме: Марија Страиновић
Датум рођења: 03.02.1987.године
Meстo рoђeњa: Аранђеловац, Србија
Место становања: Мионица
Образовање:
Због великог интересовања за стране језике уписала сам друштвено-језички смер у гимназији, а након тога школске 2006/2007. године основне академске студије првог степена на Филолошком факултету, Универзитета у Београду. Основне академске студије сам завршила 2013. године на смеру Немачки језик и књижевност са просечном оценом 6,88. и стeклa звaњe прoфeсoр немачког jeзикa и књижeвнoсти,
VII стeпeн стручнe спрeмe.
Четворомесечну наставну праксу из предмета Методика наставе немачког језика, коју сам обављала у Основној школи „Борислав Пекић“ у Београду, доживела сам као велики подстицај за даљи рад са ученицима. Овом праксом стекла сам искуство неопходно за одржавање наставе на страном језику.
Радно искуство:
У просвети запосленa од 2014. године, и тo у OШ “Десанка Максимовић” Ваљево (50% радног времена) и у ОШ „Стеван Филиповић” Дивци са 50% радног времена.
 
Име и презиме: Ана Николић
Датум рођења: 06.05.1979.године
Meстo рoђeњa: Ваљево,Србија
Место становања: Ваљево
Образовање:
По завршетку основне школе уписaлa Ваљевску гимназију и успешно је завршила. 1998 уписала Филoлoшки фaкултeт, Универзитета у Београду, oдсeк –немачки jeзик и књижeвнoст. Годину дана провела у Савезној Републици Немачкој ради стручног усавршавања. Студије завршилa 2005. године, сa прoсeчнoм oцeнoм 8,00 и стeклa звaњe прoфeсoр немачког jeзикa и књижeвнoсти,
VII стeпeн стручнe спрeмe.
Радно искуство:
У просвети запосленa од сeптeмбрa, 2005. године, и тo у OШ “Десанка Максимовић Ваљево (100% радног времена).
Од 2010. год. радим и у ОШ Стеван Филиповић Дивци са 50% радног времена
 
mila-ilcic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Име и презиме: Предраг Секулић
Датум рођења: 18.08.1974. године
Место становања: Ваљево
Образовање:
По завршетку основне и средње школе, студирао на Саобраћајном факултету, Универзитета у Београду, на одсеку за ПТТ саобраћај. Студије завршио 2001. године.
Радно искуство:
У просвети запослен од марта 2003. Године, а у основној школи „Стеван Филиповић“ у Дивцима од септембра исте године. У периоду до данас радио у многим основним школама у Ваљеву („Сестре Илић“, „Милован Глишић“ и „Прва основна школа“) на пословима наставника математике и физике.
 
julijana-terzicИме и презиме: Јулијана Терзић
Датум и место рођења: 13.10.1984 год. у Ваљеву
Адреса: Доња Буковица бб, 14000 Ваљево
Број телефона: 014/ 281-381
Е-mail адреса: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Образовање:
Природно – Математички факултет у Крагујевцу
Звање: Дипломирани хемичар
Степен стручне спреме: VII
Радно искуство:
Од 2012 год. сам запослена у Основној школи ,, Стеван Филиповић'' у Дивцима.
Семинари:Професионална орјентација, Путоказ за успешно праћење и извештавање о напредовању ученика у савладавању школског програма, Априлски дани за наставнике хемије, Педагошко – инструктивни рад у школи и предшколској установи, Менса НТЦ систем учења, Активно учење / настава – базични -супервизијски
Личне особине: Комуникативна, спретна, креативна, дружељубива, спремна да се усавршавам и напредујем ради побољшања рада у настави. Остварујем добру комуникацију са ученицима, родитељима и колективом. Љубав према деци омогућује ми свакодневни предан рад са њима.
Друге вештине: Познавање рада на рачунару: Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet Explorer, Power Point...
 
Име и презиме: Предраг Старчевић
Рођен у Београду 29.10.1968.године од оца Томислава Старчевић, по занимању доктора медицине и мајке Софије Старчевић, по занимању економски техничар.
Основну и средњу медицинску школу завршио у Ваљеву 1988. Војни рок одслужио 1989. у Требињу и Марибору.
Активно се бавио спортом све до 1990. у спортској гимнастици као пионир и рвању грчко-римским стилом као јуниор у репрезентацији бивше СФРЈ.
Факултет спорта уписао 1990. у Аустрији на Вишим струковним студијама у Салзбургу при Универзитетском центру у Бечу, а наставио 1993. и дипломирао 1996. на Факултету физичке културе у Новом Саду на високим студијама стекавши седми степен стручне спреме са звањем професора физичке културе.
Стручни испит- лиценцу за рад у просвети положио на Факултету физичке културе у Београду 1998.
Од 1996. Запослен у Средњој техничкој школи и седмој основној – садашња ОШ Десанка Максимовић Ваљево. Од 2000.-2004. запослен у Министарству одбране у В.П.9845 бивше СРЈ у команди јединице за специјалне намене – сектор војна обука и државна безбедност. Од 2004 до 2011. запослен у ОШ „Сестре Илић“ и ОШ „Свети Сава“ на месту професора физичког васпитања. Од 2011. запослен у ОШ“Стеван Филиповић“-Дивци и ОШ „Свети Сава“-Попучке на месту професора физичког васпитања.На руководећим местима сам распоређен у следећим управним органима:
1.Управни одбор Савеза за школски спорт града Ваљева
2.Управни одбор Друштва за физичку културу “Партизан“
3.Школски одбор ОШ “Свети Сава“, Попучке
Ожењен супругом Катарином Старчевић, по занимању дипл.инжењер и отац двоје деце.
 
nenad-blazic
Име и презиме: Ненад Блажић
Место рођења и пребивалиште: Београд
Датум рођења: 6. 12. 1983. Год
Образовање:
основно: Основна школа ''Војвода Степа'', Београд
Нижа музичка школа ''Јосип Славенски'', Београд
средње: Средња музичка школа ''Јосип Славенски'', теоретски одсек, Београд
Средња музичка школа ''Јосип Славенски'', клавирски одсек, Београд
Електротехничка школа ''Никола Тесла'', смер електротехничар телекомуникација, Београд
високо:Универзитет у Београду, Факултет музичке уметности, смер музичка педагогија
Радно искуство:
ОШ ''Ђура Јакшић'', Мала Крсна (Смедерево), са 25% норме од 1.02.2010.год
ОШ ''Стеван Филиповић'', Дивци (Ваљево), са 30% норме од 1.04.2011-31.08.2011.; са 25% норме од 1.09.2011.год
Прва основна школа, Ваљево, са 20% норме од 1.09.2012.-31.08.2013.год
Профил: одговоран, ефикасан, истрајан, упоран, поштен, тачан, уредан, комуникативан, отворен за сарадњу, тимски рад и стицање нових знања, мотивисан за даље усавршавање и напредовање у струци
Семинари: Образовни стандарди у настави музичке културе, Водич за добар уџбеник, Путоказ за успешно праћење и извештавање о напредовању ученика у савладавањушколског програма
Посебна знања и интересовања: рад на рачунару, основно познавање енглеског језика, возач Б категорије, хонорарно бављење музицирањем (приватне прославе)
 
ksenija-mutic
Ксенија Мутић –професор ликовне културе, магистар сликарства
Рођена 1959. године у Смедереву. Факултет ликовних уметности у Београду завршила 1986. године у класи професора Милице Стевановић. Пост-дипломске студије завршила 1990. године код истог професора. Члан Удружења ликовних уметника Србије од 1987. године. Излагала на више групних и самосталних изложби; добитник Велике награде за сликарство из Фонда Бете и Ристе Вукановић, као и II нараде из Фонда Николе Граовца. Педагошким радом се уз прекиде бави од 1986. године. Ради у основним школама у Дивцима, Драчићу и Ваљевској Каменици, и средњој мешовитој у Лајковцу.
 
 
 
 
 
 
 
 
Име и презиме: Милован Тимотић
Еmail: timekm@open.telekom.rs
Рођен 1962. Године у Златарићу, основну школу и гимназију завршио у Ваљеву. 1988.год. дипломирао на Машинском факултету у Београду и до 2001.год. радио у привреди.
Стручни испит за рад у образовању положио 2003.год.
На теничком факултету у Чачку дипломирао 2007.год. и стекао звање Професор технике и информатике.
Од новембра 2001.год. ради у просвети и то у ОШ „Прота Матеја Ненадовић“ у Бранковини, ОШ „Стеван Филиповић“ у Дивцима, Првој основној школи у Ваљеву, ОШ „Милан Ракић“ у Мионици и ОШ „Милован Глишић“ у Ваљеву. За све ово време предавао математику, физику, техничко и информатичко образовање, информатику и рачунарство и грађанско васпитање. Сада радиу ОШ „Стеван Филиповић“ у Дивцима, и ОШ „Милован Глишић“ у Ваљеву где предаје техничко и информатичко образовање и информатику и рачунарство.
 
milaiИме и презиме : Мила Илчић/наставник географије
Датум рођења : 19.11.1972.године
Место становања : Ваљево
Образовање: По завршетку основне школе (ОШ Доситеј Обрадовић“) и средње школе (Педагошка академијау трајању од 4 године ) у Крушевцу,студирала Географски факултет Универзитета у Београду.Стручни испит – лиценцу за рад у просвети положила на Географском факултету у Београду1997.године
Радно искуство : Рад у просвети 17 година у више основних и средњих школа.У периоду од 09.06.2005-31.08.2010. године радила као директор ОШ „Стеван Јоксимовић“ у Рогачици. Од 01.09.2010. године запослена у ОШ “Стеван Филиповић „ у Дивцима .
Семинари : „Припреме наставника за наставу коришћењем електронских помагала“ у трајању од 8 сати; “Обука за Школско развојно планирање“ у трајању од 40 сати;
“Модуларни програм перманентне рачунарске обуке“у трајању од 30 сати; “ГИС мултимедија и интернет у функцији едукације наставника за квалитетније образовање“ у трајању од 25 сати;
“Употреба просветних картона “у трајању од 8 сати;
“Активно учење ( базични )у трајању од 8 сати;
“Самовредновање рада школе“ –обука –Школска управа у Ужицу;
“ЕИС “–обука –Школска управа у Ужицу;
“Компетентан наставник између теорије и праксе“ у трајању од 24 сата;
„Потврда о стручном усавршавању-Решавање конфликата. Технике рада са конфликтним људима“
“Инклузивно образовање и индивидуални образовни план“ у трајању од 18 сати;
“Школа по мери сваког детета“ у трајању од 3 сата;
“Планирање и реализација додатне образовне подршке деци / ученицима са сметњама у развоју/“у трајању од 16 сати;
“Мала методичка радионица“ у трајању 8 сати;
“Како радити са родитељима“ у трајању од 16 сати ;
„ Оцењивање ученика “ у трајању од 8 сати
„Путоказ за успешно праћење и извештавање о напредовању ученика у савладавању школског програма “ у трајању од 8 сати.
„Претпоставке успешне наставе у трајању 8 сати
„Испитивање и унапређивање умећа у решавању тестова “ у трајању од 16 сати.

 

 
 
 
 
 

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?

Резултати