Основна школа "Стеван Филиповић", Дивци

Поздравна реч

Поздравна реч директорке
 
skola-2Основна школа „Стеван Филиповић" налази се на 12 километара надомак Ваљева из правца Београда, на брдашцу са којег поглед пуца у недоглед. Постали смо препознатљиви у ширем окружењу као добра школа, коју родитељи бирају као сигурно место за своју децу, у коју деца долазе да активирају лепоту знања, да освајају нова подручја, да се у току слободног времена баве креативним и лепим стварима, да буду срећни и задовољни, радећи нешто што им се допада и да притом уживају, друже се и забављају.
Од 1999.године радимо и новосаграђеном савременом здању који својим простором у потпуности задовољава све услове за рад и боравак ученика. Школа је опремљена најсавременијим наставним средствима која доприносе реализацији квалитетне наставе.
Сви у школи су својим радом, трудом и свакодневним залагањем, допринели да не будемо обична мала сеоска школа, ВЕЋ СМО САМО МАЛА ДРУЖИНА, ОГРОМНИХ УСПЕХА,У ШКОЛИ ВАН ГРАДА. Расли смо и израсли у угледну образовно-васпитну установу ,чији успеси и резултати превазилазе видике који се простиру испод школских прозора.
И шта бих, за почетак, у најкраћем, волела да знате о нашој школи:
Волела бих да знате да - постојимо већ 61 годину; радимо као матична школа са три издвојена одељења у Лозници, Рабровици и Кланици; имамо 158 ученика
Волела бих да знате - да смо изузетно поносни на своје ученике, бивше и садашње, и на то што смо помогли да се остваре у животу и професији - од честитог домаћина који је остао на породичном имању, до доктора наука.
Волела бих да знате - да је вуковац ове школе прошле године завршила и ваљевску Гимназију као носилац Вукове дипломе, да смо у претходних 10 година имали 7 ученика који су учествовали на републичким такмичењима из различитих предмета.
Волела бих дазнате - да сарадњи са родитељима поклањамо изузетну пажњу, да смо врата учионица за њих отворили пре три године – много пре него што је то предвидео закон, да су део сваке од бројних активности у школи.
Волела бих да знате - да имамо 37 запослених, 87% високообразованог кадра, млад смо (и леп) колектив са просеком од 12 година радног стажа, који носи позитивну енергију, снагу, вољу и жељу за радом, усавршавањем и новинама у раду.
 
ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ УПОЗНАМО БОЉЕ!

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?

Резултати