Основна школа "Стеван Филиповић", Дивци

header

Видовдан, школска 2017/2018. година

Видовданска свечаност је, већ традиционално, обележена 28. јуна. То је један од најлепших дана у нашој школи јер тај дан се јавно похваљују и награђују ученици који су својим континураним радом и трудом остварили одличан успех као и ученици који су се истакли на разним такмичењима и ваншколским активностима.
Ове године је за ученика генерације као и спортисту генерације проглашен Немања Поповић.
Такође, и ове године су награђени и наставници који су својим ангажовањем допрнели унапређивању рада школе.

Семинар, школска 2017/2018. година

У оквиру стручног усавршавања запослених, у школи је одржан семинар „Савремене методе у настави и наставни материјали“ који има за циљ проширивање знања наставника о савременим методама наставе као и начинима израде савремених наставних материјала који ће наставу учинити динамичнијом и занимљивијом.

Дан школе, школска 2017/2018. година

Дан школе обележен је у присуству многобројних гостију, родитеља, ученика и запослених. Изведен је културно-уметнички програм у оквиру које је директор школе – Гордана Терзић пожелела свима добродошлицу и представила резултате рада које је школа остварила у текућој години. Посебно су истакнути резултати ученика који су својим радом заслужили похвале и награде:
- таблетом је награђен Михаило Лекић, ученик који је остварио завидне резултате на Републичком такмичењу из математике и физике;
- књигом је награђен ученик генерације Немања Поповић;
- књигом је, такође, нарађен и ученик Добрица Новитовић који је учествовао на Републичком такмичењу из математике;
Први пут, на свечаној приредби поводом обележавања Дана школе, представио се и Мали хор који су чинили сви ученици нижих разреда и који је том приликом покупио све симпатије публике.
Ученици виших разреда су хорским наступом и драмским извођењем оправдали сва очекивања гостију.
АНИП Ваљарица је, већ традиционално, употпунила овај свечани догађај.
Након приредбе за госте и запослене приређен је и свечани ручак.

Дан изазова, школска 2017/2018. година

Наша школа се, и ове године, придружила обележавању међународне манифестације Дан спортског изазова која се одржава сваке године последње среде у мају. Циљ манифестације је да се свака особа бави најмање 15 минута одређеним спортско – рекреативним садржајем.
Наши ученици и наставници су обележавање Дана изазова започели заједничким вежбама загревања а затим су кроз гимнастику показали своју спретност и координацију. „Изазови“ су се наставили кроз турнире у стоном-тенису, одбојци, фудбалу и шаху.

Страна 1 од 19

Анкета

Да ли вам се свиђа наш сајт?

Резултати