Основна школа "Стеван Филиповић", Дивци

header

Радионице пројекта Обогаћени једносменски рад

Поводом завршетка првог полугодишта, у нашој школи су одржане продајне изложбе продуката са две радионице које се реализују у оквиру Обогаћеног једносменског рада. Радионица "Од креативности до предузетништва" коју похађају ученици млађих разреда и радионица "Правимо сапуне и свеће" коју похађају ученици од 3. до 8. разреда.

Сајам образовања и наставних средстава

Министарство просвете, науке и технолошког развоја указало нам је част да учествујемо на сајму и представимо пројекат “Финансијска писменост“ јер смо као пример добре праксе препознати и надалеко познати.
И као учесници на Сајму образовања, нисмо пропустили прилику да посетимо и друге штандове као и Сајам књига. Наши ученици су учествовали и у занимљивим квизовима и на овом месту показали своје знање и освојили симболичне награде.

Конференција “Школа новца за основца“

Са великим задовољством Вас обавештавамо да смо учествовали на првој конференцији ''Школа новца за основца'', која је одржана у петак 10.06.2022. године у Београду.
Обзиром да смо школа која је у оквиру пројекта ''Обогаћени једносменски рад'' реализовала и пројекат ''Школа новца за основца'' почаствовани смо да као пример добре праксе представимо нашу школу и начин реализације пројекта.
Конференцију је отворио помоћник министра за основно и предшколско образовање и васпитање др Милан Пашић, а поред представника основних школа из целе земље, конференцији су присуствовали и представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Ерсте банке, Завода за унапређивање образовања и васпитања и Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања.
Директорка школе Гордана Терзић представила је присутнима продукте и начин реализације овог пројекта у нашој школи. Поносни смо на чињеницу да смо својим радом и залагањем реализовали активности које су препознате као пример доброг, ефективног и преданог рада наше школе.

Страна 1 од 3