Основна школа "Стеван Филиповић", Дивци

header

Конференција “Школа новца за основца“

Са великим задовољством Вас обавештавамо да смо учествовали на првој конференцији ''Школа новца за основца'', која је одржана у петак 10.06.2022. године у Београду.
Обзиром да смо школа која је у оквиру пројекта ''Обогаћени једносменски рад'' реализовала и пројекат ''Школа новца за основца'' почаствовани смо да као пример добре праксе представимо нашу школу и начин реализације пројекта.
Конференцију је отворио помоћник министра за основно и предшколско образовање и васпитање др Милан Пашић, а поред представника основних школа из целе земље, конференцији су присуствовали и представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Ерсте банке, Завода за унапређивање образовања и васпитања и Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања.
Директорка школе Гордана Терзић представила је присутнима продукте и начин реализације овог пројекта у нашој школи. Поносни смо на чињеницу да смо својим радом и залагањем реализовали активности које су препознате као пример доброг, ефективног и преданог рада наше школе.